Om oss

20130709-125941.jpg

Hvem – Pappan (Ole Realf), Mamman (Anne Line), Idunn, Brage og Ib. Henholdsvis 38, 35, 14, 12 og 6 år gamle i 2014. Hunden Floss er selvsagt også et sentralt medlem i familien, hun 5 år.

Pappan har jobbet som art director (nå på jakt etter nye utfordringer) og mamman som kundekonsulent. Begge har vært over gjennomsnittet opptatt av interiør og arkitektur store deler av livet.

Hva – Livet. Oppussing, renovering, skrotsamling, lampelaging, idèmyldring, drømmehus-planlegging, matlaging, sying, kunstmaling, tegning m.m.

Hvor – Norge, Porsgrunn. Når vi blir store drømmer vi om en periode i Spania eller Italia der vi kan drive med… hva enn vi finner ut av når den tid kommer.

Siden eldste barnet vårt var et halvt år, har vi jobbet med det huset vi bor i i dag. Da vi kjøpte huset hadde vi veldig begrensede økomomiske ressurser og måtte derfor ta det vi kunne få. Å kjøpe leilighet var uaktuelt for oss. Hus var tingen! Vi betalte 675 000 for en 1 1/2 etasjes arbeiderbolig fra 1850. Grunnflaten var på 78 m2 og huset var delvis ødelagt på 1960-tallet med store vinduer, senket tak og flate dører. Altfor mange dører. Potensialet lå i stor tomt to kvartaler fra sentrum og «alle fasiliteter». Den originale utvendige kledningen var stort sett intakt. Kjelleren, som opprinnelig var av typen krypkjeller, hadde tidligere eier gravd ut.

Det meste er gjort tre ganger. Erfaringen vår så langt, er at det lønner seg å bygge nytt både når det gjelder tid, penger og frustrasjon. Drømmen er et kult funkishus i betong!

Legg igjen en kommentar